Der skal bruges en pande til at brune ting i, og en gryde til at gøre retten færdig i
Snit løg i strimler. Skær gulerødder i skiver eller tern. Snit peberfrugt i tern. Skræl kartoflerne og skær dem i mellemstore tern. Skær pølserne på langs, og derever i 1cm stykker.
Steg løgene i smør ved mellem-lav varme indtil de begynder at karamelisere. Overfør dem derefter til gryden.
Steg gulerødderne i smør til de får lidt farve. Tilsæt peberfrugt og steg i et par minutter. Overfør til gryden.
Brun pølsestykkerne. De skal ikke være knasende. Overfør til gryden.
Tilsæt 500ml vand med ½ grøntsagsboullionterning og ½ hønseboullionterning.
Tilsæt salvie, timian, peber og paprika.
Tilsæt kartofler.
Lad koge i 15 minutter.
Hvis kartoflerne ikke har jævnet stuvningen tilstrækkeligt, så tag 5-10 stykker op og mos dem med en gaffel. Tilføj mosen tilbage til gryden og rør rundt.
Tilsæt drænede kidneybønner, lad koge med i 5 minutter.